Testimonials

Jeg har været SÅ syg, at jeg ikke var i stand til at tænke klart omkring min virkelige situation. Det endte med indlæggelse uden hjælp med blotte undersøgelser, og døden stod mig lige i ansigtet, da min krop ikke længere kunne optage næring, ikke engang vand.

Da jeg fik healing af Lenea og Christopher, ændrede hele situationen sig straks. Inden 24 timer var jeg i stand til at sidde oprejst og havde nu så meget klarhed i hovedet, at jeg kunne hjælpe mig selv det sidste stykke med at få afklaret, hvad der var årsagen til min svære lidelse.

Jeg kan med oprigtighed sige, at havde det ikke været for Lenea og Chistophers fantastiske arbejde og brugbare feed-back omkring deres observationer i healingen (som de i øvrigt også helt guddommeligt laver opfølgning på), så var jeg højest tænkeligt død i dag. Jeg er dybt taknemmelig for deres arbejde og kan i den grad anbefale deres healing.

Tusind tusind tusind tak.

Savannah Michalah Koefoed

Efter en ubehagelig episode i min barndom, har jeg siden været i en slags beredskabstilstand, hvor jeg ikke kun sørgede for altid at holde min dør låst, men også barrikaderede den. Selv om jeg sov, havde jeg altid en beredskabsplan. Tidligere når jeg støvsugede, sørgede jeg for at have fronten mod døren, så jeg kunne se, hvis der kom nogen.

Efter en session med Christopher og Lenea er jeg nu fyldt med dejlig ro indeni. Jeg kigger mig ikke længere over skulderen, barrikaderer nogen døre og kan nu sove i fred og ro.

Preben Andreasen