Testimonials

Dear Christopher,

Thank you for the enlightening Akashic Session and Healing. It was full of grounded information along with some amazing “other worldly” connections and shifting of old energy.

When you started toning/singing, I immediately recognized the tone as energy from the Hathors. It was very powerful and then you said “The Hathors say Hello”, which was so perfect, and I felt right at home.

I loved working with you and will definitely do it again.

Lisa Barnett

International Best Selling Author, and founder of the Akashic Knowing School of Wisdom.

Jeg henvendte mig til Christopher og Lenea Rubina, eftersom jeg i lang tid havde haft en rigtig dårlig søvn om natten. Jeg følte mig modtagelig for andre energier end min egen. Dette påvirkede min hverdag, da jeg aldrig rigtig var udhvilet. Efter den første session har jeg sovet rigtig godt, og har fået mere klarhed i mit sind.

Under den seneste session fik jeg aktiveret mit Rishi Selv. Jeg kunne mærke den højere bevidsthed med det samme. Jeg har fået meget mere ro i mit indre, og kan bedre filtrere indtryk og situationer. Mit fokus i hverdagen til at udrette ting, er blevet meget større, med en bedre intuition, der skaber et flow af ideer. Jeg mærker meget tydeligere hvem jeg er, hvad der er sandhed eller illusion i forhold til mig selv, og kan dermed ændre uhensigtsmæssige ting med det samme. Jeg er stadig i en periode, hvor jeg er overvældet af alle de vilde og spændende ting der sker for mig, og hvilke muligheder der er, for at arbejde i dybden gennem Akasha Arkiverne.

Rune Weinreich

Jeg har været SÅ syg, at jeg ikke var i stand til at tænke klart omkring min virkelige situation. Det endte med indlæggelse uden hjælp med blotte undersøgelser, og døden stod mig lige i ansigtet, da min krop ikke længere kunne optage næring, ikke engang vand.

Da jeg fik healing af Lenea og Christopher, ændrede hele situationen sig straks. Inden 24 timer var jeg i stand til at sidde oprejst og havde nu så meget klarhed i hovedet, at jeg kunne hjælpe mig selv det sidste stykke med at få afklaret, hvad der var årsagen til min svære lidelse.

Jeg kan med oprigtighed sige, at havde det ikke været for Lenea og Chistophers fantastiske arbejde og brugbare feed-back omkring deres observationer i healingen (som de i øvrigt også helt guddommeligt laver opfølgning på), så var jeg højest tænkeligt død i dag. Jeg er dybt taknemmelig for deres arbejde og kan i den grad anbefale deres healing.

Tusind tusind tusind tak.

Savannah Michalah Koefoed

Efter en ubehagelig episode i min barndom, har jeg siden været i en slags beredskabstilstand, hvor jeg ikke kun sørgede for altid at holde min dør låst, men også barrikaderede den. Selv om jeg sov, havde jeg altid en beredskabsplan. Tidligere når jeg støvsugede, sørgede jeg for at have fronten mod døren, så jeg kunne se, hvis der kom nogen.

Efter en session med Christopher og Lenea er jeg nu fyldt med dejlig ro indeni. Jeg kigger mig ikke længere over skulderen, barrikaderer nogen døre og kan nu sove i fred og ro.

Preben Andreasen

Subscribe to our newsletter